Vol goede moed begon ik afgelopen vrijdag aan de een na laatste training voor de week in Fontainebleau komende week. Dat was echter de bedoeling. Van een laatste training is het niet meer gekomen.

Ik was aan het projecten in de blauwe 7a net boven het tunneltje in THEA2. In een zeer goede poging kon ik de een na laatste greep met mijn linkerhand vastpakken. Vervolgens viagra professional online moet ik mijn rechtervoet hoog neerzetten. Nu is het een kwestie van uitduwen en de eindgreep pakken. Ik kwam helaas niet bij de eindgreep en viel eruit. Doordat mijn rechtervoet hoog op een grote greep stond viel ik niet recht omlaag, maar naar achter. Mijn voeten kwamen wel als eerste op de mat terecht, maar ik viel vervolgens door en ving de rest van de klap op met mijn ellebogen. Alleen sloeg daarbij ook mijn nek nog door. Het voelde toen al niet goed. Maar om het nog een beetje in beweging te houden heb ik nog wat makkelijke boulders gedaan. Maar het voelde niet goed.

Zaterdag voelde het stijf, had ik hoofdpijn en voelde ik mij niet al te lekker. ‘s Avonds werd ik ook een beetje misselijk en zondag werd het nog erger. Toen maar langs de huisartsenpost in het ziekenhuis. Ik heb dus mijn nek gekneusd. Zeg maar een kop staart botsing in mijn eentje veroorzaakt. Maandag ging het wel beter, mede door de geruststelling dat er niets met mijn wervelkolom is gebeurd.

Dinsdag langs mijn huisarts (die ook klimt) gegaan en die kon
de spieren die de klap hadden opgevangen mooi voelen omdat deze nog steeds verkrampt zijn. Altijd fijn om doktoren blij te maken met je mankementen. De spier- en hoofdpijn kan nog één tot vier weken aanhouden. Ik heb groen licht om te boulderen (alleen geen highballs, echt jammer 😉 ), maar het vertrouwen in een goede ticklist is nu onder nul. We zullen zien of we nog wat kunnen met dank aan flink wat vitamine I (Ibuprofen). En anders wordt het vooral wandelen en foto’s maken.

Op zich geen straf als deze weersvoorspelling uitkomt, maar ik had wat anders in gedachten.

Heb ik weer…

2 thoughts on “Heb ik weer…

 • 30 October 2012 at 11:31
  Permalink

  Bummer, Martijn. Hoe is het gegaan in Bleau?

 • 30 October 2012 at 15:22
  Permalink

  Naar omstandigheden zeer goed geboulderd: 7 nieuwe zesdegraads boulders.
  Zie: http://www.prosac.nl/ticks/ticklist.php
  Dat is er maar één minder dan in mei. Maar een volle dag achter de PC zitten blijkt toch belastender voor je nek dan een dagje buiten boulderen.

Comments are closed.