Ik kan dit kort buy levitra florida now houden. Terugkijkend was een boulderjaar met voor mij weinig hoogtepunten. Blessures en andere afleidingen zorgden niet voor optimale condities. En als ik naar mijn

wishlist kijk… niets gehaald! Mijn voornemen is dus om meer te klimmen, en 1 van -mijn eigen- wishlist boulders te halen. niet meer terugkijken, maar snel focussen op cialis prix pharmacie quebec een nieuw jaar dus! Bonne annĂ©e!

De vorige terugblik vind je hier

Terug-vooruitblik?

4 thoughts on “Terug-vooruitblik?

 • 3 January 2013 at 9:00
  Permalink

  Herkenbaar, bij mij is de weg terug ook een lange.

  Ik had slechts twee doelen aan het begin van het jaar:
  ‘Doel voor 2012, zoveel mogelijk boulders van de nieuwe traktatie lijst (minimaal 2) en meer boulders 6a en hoger dan in 2011.’

  Van mijn traktatielijst klom ik geen enkele boulder, die waren echt veel te hoog gegrepen. Maar ik klom voor het eerste sinds 2008 weer meer boulders (6a en hoger)dan in het voorgaande jaar! De weg terug is gevonden, dacht ik zo.

  Dus al met al ben ik niet heel ontevreden over het klimmen in 2012, maar de doelen voor 2013 zet ik deze keer iets voorzichtiger in:

  1) Vaker naar Bleau dan in 2012.
  2) Meer boulders 6a en hoger dan in 2012.
  3) 1 boulder van mijn wish list

  Wanneer gaan we?

 • 3 January 2013 at 12:44
  Permalink

  Nu we toch alles aan het vastleggen zijn, Rababoum 7a in Maunoury, voeg ik toe aan mijn wish list.

 • 4 January 2013 at 13:11
  Permalink

  Gek jaar. Eerste helft van het halfjaar ging het erg goed. Veel kunnen trainen, sterker geworden en sinds 2007 weer eens een 7a in Bleau geklommen. In de zomer kwamer er in Targa nog twee bij. Al met al niet slecht. Na de zomer heel ander verhaal. En nu ben ik sterk uit vorm en de motivatie om het weer op te pakken heb ik ook nog niet.

  Toch maar wat goede voornemens:
  1. Weer fit worden voor mooie toerskitocht in het voorjaar.
  2. Boulderen weer oppakken. Zal wel weer 6/7 weken duren voordat ik oude niveau weer heb.
  3. Weer 7e graads klimmen. Wishlist boulders doe ik niet meer aan. Dan wordt het zo planmatig en daarnaast vind ik het ook veel leuker om nieuwe dingen te ontdekken en te proberen. zal sommigen vast wel weer proberen maar niet als doel op zich.

  Het belangrijkste is wel de motivatie terug te vinden. Dat gaat het beste op echte rots, dus ja wanneeer gaan we?

 • 6 January 2013 at 20:59
  Permalink

  Ook mijn terugblik is tweeledig. Weer 3x in Bleau geweest. De eerste 9 maanden was het qua prestaties goed, met in maart weer een 7a toegevoegd aan de collectie. Ook daarna was de vorm goed.
  Tot mijn val plat op mijn rug net voor de trip naar Bleau. Hopelijk kan ik binnenkort weer normaal afspringen in de hal zodat ik weer kan projecten. Dan komt de rest daarna wel weer…

Comments are closed.